Prachtige houten gevel

Wanneer je indruk wilt maken op de omgeving dan is gevelbekleding hout de manier om dat te doen, met de houten bekleding geef je een woning of bedrijfspand een natuurlijke uitstraling. Maar heel veel mensen denken als ze aan hout denken dat het een materiaal is wat heel veel onderhoud vergt, ieder jaar lakken of verven wat een enorme klus is. Maar houten gevels van Plastica zijn onderhoudsarm, dit betekent dat je niet ieder jaar veel geld kwijt bent aan onderhoud.

Wanneer we gevelbekleding hout aanbieden is dit natuurlijk wel verantwoord hout wat wordt gebruikt. De verantwoord beheerde bossen zijn leverancier voor de mooie gevelbekleding, dit betekent dat er een minimale CO2 uitstoot is geweest. Om te bewijzen dat de bekleding voldoet aan alle eisen die eraan milieuvriendelijk hout worden gesteld heeft het hout een keurmerk. Aan de kwaliteit van het hout is niets veranderd, Plastica.nl geeft nog steeds garantie op de perfecte kwaliteit van het hout.

gevelbekleding hout

Eigenschappen van de verschillende gevelbekleding

Alle houtsoorten hebben andere eigenschappen, sommige houtsoorten staan erom bekend dat zij eenvoudig zijn te bewerken en bevestigen op de gevel. Samen met Plastica wordt bekeken welke materialen er precies nodig zijn om je gevel te bekleden. Het weer moet wel meewerken om de beplating te kunnen bevestigen, ook het ventileren van de gevel is belangrijk. Weet je niet precies wat er moet gebeuren dan raden we je aan om contact op te nemen met Plastica, zij kunnen je precies alle details vertellen om een prachtige houten gevel te creëren.