Prachtige ramen met Windowdeco

raamfolie_gesneden_eigen_logo-220x150Mijn moeders droom is werkelijkheid geworden, namelijk raamfolie en glasfolie van Windowdeco. Mijn moeder is al aardig op leeftijd en zoekt continu naar leuke kleine dingetjes die het huis opvrolijken. Ze spaart verschillende dingetjes van porseleinen olifantjes tot oude boekjes. Ik zelf heb een kleine zaak en ik ben momenteel bezig met een verbouwing, ook ik zat te denken om raamfolie aan te schaffen in een mooi figuur. Het vrolijkt de boel wat op en geeft het een gezelligere look vanaf buiten. Ik denk dat het mensen sneller zal aantrekken om naar binnen te komen en dat is goed voor de winkel. Ik geef mensen graag een vertrouwd en comfortabel gevoel als ze mijn winkel inkomen lopen.

“Ze wilt het al zolang” raamfolie_kantoor_glazenwand_2-220x150

Mijn moeder is al super lang opzoek naar de echte glasfolie van Windowdeco. Ik heb ook overal gezocht maar nu is het dus gewoon makkelijk te bestellen online. Dit is echt een raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1welkome verassing. Ze wilt het ook graag omdat ze in een drukke straat woont midden in het centrum, het is altijd druk voor de deur en mensen kijken vaak naar binnen. Dit vindt ze niet fijn en daarvoor is raam folie ook een perfecte oplossing. Ik raad het zeker aan als u hier bijvoorbeeld last van heeft.