Renovatie keuken goed gelukt!

Een renovatie keuken is een grote klus die lastig kan zijn. Ik heb twee linkerhanden, dus ik durfde het niet aan om een begin te maken aan de renovatie keuken. Ik heb voor mijn eigen veiligheid en voor die van mijn huis ervoor gekozen om een bedrijf dat hier gespecialiseerd is in te huren. Dit beviel mij zo goed, dat ik er over moest schrijven!

kj dielman logo

Goed advies

Het bedrijf dat ik benaderde heet K & J Dieleman. Dit is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het renoveren van keukens, badkamers, bijkeukens enzovoorts. Toen ik ze vertelde dat ik van plan was mijn keuken te gaan renoveren vroegen zij wat voor een vloer ik in de keuken had liggen. Ik heb een houten vloer, die erg onderhoudsgevoelig is. De adviseurs die in de showroom stonden vertelde mij dat een stenen vloer in de keuken veel onderhoudsvriendelijker en handiger is. Na een tijdje overwegingen maken heb ik besloten om ook een nieuwe vloer aan te schaffen. Ik ben breed geadviseerd en geïnformeerd, dus ik heb een weloverwogen keuze kunnen maken.

kj dielman

Resultaat

Inmiddels is mijn keuken gerenoveerd en woon ik in een heel nieuw huis! Tenminste… zo voelt het. De nieuwe vloer ligt erin. Ik heb gekozen voor witte tegels, die er erg mooi uit zien en praktischer zijn. Een vloer is bepalender dan ik dacht, mijn huis lijkt een stuk lichter nu ik lichte tegels heb. Ik ben erg tevreden over het resultaat en had me geen andere adviseur en specialist kunnen wensen!