Timmerbedrijf hoofddorp gevonden

Het wordt weer een stuk kouder en daarom willen tuinhuis laten bouwen zodat alle tuinspullen droog kunnen staan. De bedoeling is dat het een groot tuinhuis gaat worden zodat mijn kinderen er ook gezellig en warm kunnen zitten.

Opzoek

gereedschapIk heb nogal specifieke eisen, omdat ik wil dat het bij mijn huis aansluit. Het tuinhuis moet helemaal van hout gemaakt worden en ik heb al bepaalde afmetingen in mijn hoofd. Via het internet heb ik een timmerbedrijf hoofddorp gevonden. Dit timmerbedrijf hoofddorp heet Ruud B en is gespecialiseerd in timmerwerk. Voor mij was het dus ook belangrijk dat het timmerbedrijf veel ervaring heeft zodat ik niet voor vervelende kosten kom te staan.

Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt om te kijken wat mogelijk was en om even mee te laten kijken door een specialist. Tijdens de afspraak zijn we tot de conclusie gekomen dat mijn idee haalbaar was en dat ik voldoende budget had om dit te realiseren.

bouwHet design is een aantal keer aangepast voordat er werd begonnen met het bouwen van een houten tuinhuis. Er moesten een aantal voorbereidingen worden verricht om ervoor te zorgen dat het tuinhuis helemaal goed kwam te staan. Tijdens het bouwen had ik er al veel vertrouwen in omdat alles soepel verliep.

Binnen no time stond het tuinhuis er al! Ik was zeker aangenaam verrast door de snelheid van de het timmerbedrijf. Het tuinhuis ziet er heel mooi uit en hij is veel ruimer dan ik mij had voorgesteld!