Verfwinkel Helmond zeker de moeite waard

Omdat ik opzoek was naar een verfwinkel in Helmond, typte ik op het internet verfwinkel Helmond in. Ik kwam veel website’s tegen, zo ook de website van H. Geldens VOF. Op de website van dit bedrijf zag ik dat zij ook behang hadden en dit leek voor mij de ideale winkel om hier alles in een keer te halen om mijn woonkamer op te knappen. Daarom besloot ik om naar deze onderneming te gaan om te kijken voor verg en behang. Bij binnenkomst van dit bedrijf werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker. Zo vertelde ik deze meneer dat ik behang zocht met een bijpassende kleur verf. Deze medewerker, van dit bedrijf, pakte de boeken met behang erbij. Er was veel keus in soorten behang en ik koos een mooie uit. Daarna gingen wij naar de kleurstalen van het verf. Deze medewerker wist echt veel en koos meteen de goede kleur verf uit, die paste bij mijn behang die ik net had uitgekozen. Bij het afrekenen van mijn spullen die ik had uitgekozen, viel mij de prijs erg mee. ik had echte veel meer verwacht en dat was dus een meevallertje voor mij. 

verf

Nergens anders meer heen

Door de verfwinkel in Helmond ga ik nergens meer anders verf of behang halen. De klantvriendelijkheid en professionaliteit, staat bij H. Geldens VOF hoog in de vaandel en dat vind ik als klant zijnde ook erg belangrijk. Ook weten zij heel goed wat zij in hen assortiment hebben en daardoor kunnen zij, bij dit bedrijf, jouw heel goed helpen.

behang