Tips voor een gezellige tuin

Kan jouw tuin wel een update gebruiken? Veel mensen spenderen veel geld aan hun huis, waarbij de tuin er nog weleens bij in schiet. Is jouw tuin op dit moment niet erg gezellig en breng je er daardoor ook niet veel tijd door? In deze blog geven we je graag een aantal tips om je tuin gezellig te maken. Je hebt hier geen mega budget voor nodig! Heb je zelf nog tips ter aanvulling van deze blog? Laat even een reactie achter. Met jouw input kunnen we deze blog uitbreiden en zo maken we samen de meest uitgebreide blog met tips voor het creëren van een gezellige tuin. 

  1. Verlichting 

Verlichting speelt een grote rol in het gezellig maken van de tuin. Op een zomerse avond nodigt de juiste verlichting uit om even in de tuin te relaxen. Zorg hierbij voor licht met een lage kleurtemperatuur. Voor een gezellige uitstraling, kies je voor warm en geel licht. ‘Koud’ licht is erg helder (wit). Dit komt de sfeer vaak niet ten goede. 

  1. Een zithoek rondom de vuurkorf

Heb je nog geen vuurkorf in jouw tuin? Tijd om er een aan te schaffen! Met familie of vrienden genieten rondom een tuin vuur is altijd een goed idee. Buiten dat het sfeervol is, zorgt een vuurkorf ook voor een lekkere warmte. Wel zo fijn op een zomerse avond waarbij de temperatuur al wat aan het dalen is. 

  1. Bestrating en planten

De juiste bestrating maakt of breekt de sfeer in de tuin. Ga voor Kijlstra sierbestrating of kies voor gezellige keigrasstenen