Verschillende soorten tuinverlichting aan je voorgelegd

Als je buiten in de tuin wilt zitten als het donker is, dan is het natuurlijk wel fijn als er een beetje licht is. Niet teveel natuurlijk, het moet ook nog wel gezellig zijn. Er zijn verschillende soorten verlichting die je in je tuin kunt plaatsen. Benieuwd welke? Lees dan hier meer over onder inlite verlichting, geïntegreerd licht, wandverlichting, spots en koetslampen. Direct verlichting kopen? Of op zoek naar andere tuinartikelen als MBI tegens of Geoceramica? Bekijk dan de website van Kippersluissierbestrating.nl.

Inlite verlichting

Deze soort verlichting staat voor duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van de meest energiezuinige leds die er zijn. Inlite verlichting wordt vaak voor het grootste gedeelte gemaakt van grondstoffen die gerecycled zijn. Ook gaat inlite verlichting 10 keer langer mee dan een gloeilamp. Inlite verlichting geeft comfort en veel sfeer aan een tuin. Inlite verlichting is geschikt voor alle seizoenen. De lampen zijn tegen alle weersomstandigheden bestand. Op zoek naar inlite verlichting

Geïntegreerd licht

Wil je je tuin subtiel verlichten? Dan is het aan te raden om geïntegreerd licht in je tuin te gebruiken. Wat is geïntegreerd licht precies? Dit zijn platte armaturen die bijvoorbeeld tegels of grind kunnen verwerken. Een trap wordt mooi geaccentueerd als het met licht is geïntegreerd. Je kunt op deze manier goed zien waar je loopt. 

Wandverlichting

Als je lichtere muur of schutting wilt, dan is het het beste om wandverlichting te gebruiken. Dit kun je doen door gebruik te maken van wandspots, wandlampen en langwerpige wandlampen. Wandverlichting is ideaal als je een donkere schuur of muur hebt. 

Spots 

Heb je een boom of een zonnewijzer in je tuin? Dan kun je deze het beste verlichten met spots. Spots verlichten bepaalde grote objecten heel goed. Waarom? Een spot is een lamp met een hele hoge licht-intensiteit. 

Koetslampen

Dit zijn lampen met ruitjes die bestaan uit vier of zes ruitjes. Een koetslamp verspreidt het licht goed. Dit soort lampen worden vaak boven een vijver gezet of boven een terrasoppervlak. 

Paaltjes met lampjes

Als je een donker pad in je tuin hebt, dan is het verstandig om er wat licht aan toe te voegen. Het beste is om aan weerszijden lampjes te plaatsen. Als je alleen het pad wilt aanduiden, dan is één lamp al voldoende.