Voorgoed van insecten af

Misschien heb je er zelf ook wel eens een in de kamer gehangen, een vliegenvanger. Na verloop van tijd is het een vies en smerig gezicht, om al die vliegen daarop te zien zitten. Het is beter om te voorkomen dat de vliegen en andere insecten de woning binnenkomen, met een raamhor op maat voorkom je dit. Wat voor kozijn je ook hebt, er is altijd wel een passend en mooi model hor te vinden die perfect past bij jouw interieur. Specialisten komen de horren inmeten, zodat je zeker weet dat deze altijd passen in iedere situatie.

raamhor op maat

Ideaal voor een schuifpui

In de zomer is het heerlijk om buiten te zitten, de schuifpui lekker open om ook binnen wat frisse lucht te krijgen. Echter in de avond begin je toch spijt te krijgen van deze beslissing, de muggen zorgen dat je geïrriteerd televisie zit te kijken. Een raamhor op maat is perfect om bij ramen te plaatsen, maar voor een schuifpui zijn er ook verschillende mogelijkheden. Voor alle soorten ramen en deuren, zijn de horren ideaal om alle soorten insecten buiten te houden. Zomer en winter kun je veilig je ramen en deuren openzetten, om te luchten zonder vervelende insecten binnen te krijgen.

Verschillende soorten horren

Vandaag de dag zijn er veel verschillende soorten ramen en deuren beschikbaar, door de grote keus aan materialen moeten een raamhor op maat ook aangepast worden. Gelukkig ben je dan bij instyledecoration.nl aan het goede adres, of je nu een houten, kunststof of aluminium raam of deur hebt een hor is altijd mogelijk. Oer de kleuren hoef je ook geen zorgen te hebben, raam en deurhorren zijn namelijk in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je maakt dus eenvoudig een hor onderdeel van je interieur, en houd zo insecten buiten de deur.