Waarom een ondergrondse perscontainer?

Indien je van plan bent om te kiezen voor een perscontainer huren dan is het belangrijk om voorafgaand aan de keuze goed na te denken. Er zijn immers meerdere opties die je kan kiezen bij het zoeken naar een container. Een container is uitermate geschikt om grofvuil in te gooien dat vrijkomt bij een verbouwing in een woning. De meeste containers waar je uit kan kiezen zijn bovengronds. De containers worden boven de grond geplaatst en nemen daarom veel ruimte in. Voor een perscontainer geldt dat deze niet boven maar onder de grond wordt geplaatst. Dit voorkomt dat er extra ruimte wordt ingenomen. Het is mogelijk om te kiezen voor een perscontainer en zodoende veel afval weg te werken. Dit is een efficiënte manier van afval verwerken. 

De voordelen van een perscontainer

De keuze voor een perscontainer heeft een aantal voordelen. Ten eerste is er sprake van veel ruimte, de perscontainer is immers een stuk groter dan de meeste containers. Door het grote formaat van de containers is het mogelijk om veel afval kwijt te kunnen. Daarbij geldt dat er tevens een mechanisme is waardoor afval wordt samengeperst, door dit proces is er nog meer ruimte om afval in op te slaan. De capaciteit van een perscontainer is dus enorm. Een ander voordeel van een perscontainer is dat maar een klein gedeelte van de container zichtbaar is. Hierdoor neemt de container niet alleen weinig ruimte in, maar is het tevens gemakkelijk om de container schoon te houden. Overtuigd? Huur via Afvalperscontainer.nl makkelijk en voordelig een ondergrondse perscontainer.

Hygiënisch voordeel

Door te kiezen voor een container die ondergronds staat heb je tevens een hygiënisch voordeel. Een ondergrondse container heeft immers als voordeel dat het minder snel gaat gisten en rotten. De temperatuur ligt bij een ondergrondse container immers tussen de tien en vijftien graden. Dit zijn temperaturen waarbij geldt dat er minder sprake is van nare geurtjes. De ruimte is tevens hermetisch gesloten, waardoor er minder sprake zal zijn van geluidsoverlast. Ten slotte is de kans op infecties een stuk kleiner bij een ondergrondse container. Zodra de container vol is zijn er voldoende mogelijkheden om de container vrij makkelijk te legen.