Waarom een picknicktafel van Jaap de Vries?

picknicktafel_atlanta

Waarom een picknicktafel van Jaap de Vries?

Een houten picknicktafel is een ideaal meubelstuk voor bijna iedere ruimte buitenshuis. Het is een handige en zeer mooie aanvulling van uw tuin of van een park waar mensen vol op van zullen genieten.

Met de herkenbare vorm en het natuurlijke uiterlijk zijn deze houten tafels al jaren onmiskenbaar populair en wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt. Hoe vaak heeft u wel niet aan een picknicktafel gezeten? Op schoolreisje, in de speeltuin, in de duinen, op een boerderij, in het park, in natuurgebieden.. noem het maar op. Bijna overal is de oeroude, alom bekende picknicktafel te vinden.

Genieten van kwaliteit en van duurzaamheid

Iedereen kent het plaatje van een grasveld met een picknicktafel. Het creëert een plekje waar mensen rustig kunnen zitten onder genot van een boterham, of waar ze even kunnen uitrusten na het hardlopen.

Ook een heerlijk dagje weg met het hele gezin gaat al vaak gepaard met een gezellige lunch aan een picknicktafel in het park of bij de kinderboerderij.

Maar ook horeca bedrijven, gemeenten of andere openbare plaatsen met veel buitenruimte kunnen baat hebben bij de aanschaf van een picknicktafel.

Als u kiest voor één van de picknicktafels van Jaap de Vries bent u ervan verzekerd dat u kwalitatief betere producten onder ogen krijgt dan wanneer u bij een bouwmarkt een soortgelijke tafel aan zou schaffen. Wij stellen zeer grote eisen aan de kwaliteit van het hout, aan het ontwerp van de tafel en aan de personen die deze tafels handmatig maken en in elkaar zetten. Dit zodat u er zeker van kunt zijn dat u een goed product in handen heeft waar u nog vele jaren lang plezier van kunt hebben.

Bovendien werken wij uitsluitend met duurzaam hout, variërend van Douglas tot Eiken. Hierdoor kunnen onze tafels langer mee dan gewoonlijk en hoeft u niet steeds een nieuwe te kopen, zelfs niet bij veelvuldig of zwaar belastend gebruik. Doordat onze tafels gemaakt zijn met dikke bladen, tot 5 cm dik, is af en toe een nieuwe laklaag ruim voldoende onderhoud om uw picknicktafel al die tijd mooi en gezond te houden.

Maak van iedere dag een picknick

Geef uw tuin dat kleine beetje extra om het nóg gezelliger te maken en plaats een mooie houten picknicktafel, bijvoorbeeld naast uw vijver, om in alle rust van een kop koffie en de krant te kunnen genieten. Maar ook in de wat kleinere tuin misstaat een houten picknicktafel zeker niet. Door de natuurlijke houtkleuren brengt het een gezellige, huiselijke sfeer in de tuin zonder dat het de kalmte van de natuur verbreekt. Geniet van een zonnige zondagmiddag brunch met het hele gezin of van een wijntje met vrienden aan één van onze comfortabele picknicktafels.

Bovendien zijn er veel verschillende vormen en maten tafels dus er is er altijd wel één die bij u in de smaak valt. Een ander bijkomend voordeel is de stevigheid van de houten picknicktafels die wij verkopen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld gewone plastic tuinstellen waait een picknicktafel van Jaap de Vries niet weg bij een harde storm. Ook vervaagt de kleur niet en beschadigt het lang niet zo snel als een picknicktafel die bij de bouwmarkt vandaan komt.

Maar niet alleen tuinen en parken kunnen worden opgefleurd met een houten picknicktafel. Ook voor horecazaken met een groot terras is een picknicktafel geen vreemde overweging. Het brengt een gezellige sfeer, het is steviger en makkelijker in gebruik dan een set tafels met stoelen en bovendien zijn picknicktafels te allen tijde bestendig tegen weer en wind. Met onze houten picknicktafels krijgt uw terras een vriendelijke en landelijke sfeer waar al uw gasten van zullen genieten en wellicht bestellen ze zelfs nog een extra kopje koffie.

Wij zijn van alle vormen thuis

We hebben een groot aanbod qua grootte van de picknicktafel. Zo kunt u kiezen uit tafels variërend van 4-persoons tot 18-persoons, maar ook veilige, splintervrije kinderpicknicktafels hebben wij voor u op voorraad. Zelfs een picknicktafel met rugleuning, voor extra comfort, is bij ons te verkrijgen. Ook hebben wij een mooie ronde picknicktafel in ons assortiment waar gemakkelijk rolstoelen, kinderstoelen en kinderwagens aan kunnen schuiven voor een prettige ervaring voor iedereen.

Ook zijn er varianten in stijl. Zo kunt u kiezen voor een strak afgewerkte, glad geschuurde vierkanten tafel of voor de wat natuurlijkere vormen, zoals de boomstamtafel, waarbij de originele vorm van het hout behouden is wat enigszins een romantisch en natuurlijk tintje geeft. Onze sfeervolle bourgondische tafels worden volledig handgemaakt, iets wat ze een uniek kwaliteitskenmerk meegeeft wat nergens anders te vinden is in Nederland.

Ruimtebesparende boombanken

Naast de bekende houten picknicktafel kunt u bij ons ook een mooie, stevige boombank bestellen. Dit zeshoekige zitmeubel is ideaal voor op openbare plekken zoals natuurgebieden en winkelcentra of wanneer u een grote tuin heeft met veel bomen. Het is een goede keuze als u graag zitplaatsen wilt creëren die niet al te veel ruimte in mogen nemen. De boombank biedt een gezellig, comfortabel zitje en fungeert als ontmoetingsplek voor winkelend publiek. Bovendien fleurt het saaie straten en tuinen flink op en zeker als er bloembakken in geplaatst worden heeft het een fleurig en vrolijk gezicht. Een schoolplein wordt ook stukken vrolijker met een paar mooie boombanken die de leerlingen bijvoorbeeld zelf kunnen schilderen en versieren. Bovendien zien kinderen de boombank al snel als speeltoestel en zullen zich er goed op vermaken.

Ook voor de houten boombanken geldt dat we alleen gebruik maken van duurzame soorten hout voor de bijdrage van een beter product met een betere gebruikerservaring en uiteindelijk ook zorgt het ook voor een beter milieu.

Weet u nog steeds niet helemaal zeker wat voor houten picknicktafel bij u past? Komt u gerust eens een keertje bij ons langs en bekijk op uw gemak ons gehele assortiment en wat de mogelijkheden bij ons precies zijn.

Wanneer u bij ons een picknicktafel heeft besteld zorgen wij ervoor dat de tafel volledig gemonteerd bij u wordt afgeleverd. Wij leveren op iedere door u gewenste locatie binnen Nederland en België.