Welke luxe bed past het beste bij mijn huis?

Je bed is een plek waar je heel wat uren in de week besteed. Daarom is het zeker belangrijk dat dit een fijne plek is waar je je ook lekker thuis kan voelen. Vooral na een lange en stressvolle dag op je werk. Daarom willen we je in dit artikel je een aantal tips geven om alle keuzes wat makkelijker voor je te maken. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een bed? 

Een nieuw bed kopen doe je niet zomaar. Waarschijnlijk slaap je al een poos niet lekker en begin je te dromen van een nieuw bed. Als je besluit een nieuw bed te gaan kopen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Als eerste kun je zelf wat gaan oriënteren op het internet. Vraag wat rond in je omgeving wat hun ervaringen zijn met bedden en matrassen. Bedenk wat voor matras je nu zelf hebt en of dit is wat je bij je nieuwe matras ook weer wilt. Ook moet je gaan bedenken hoe je nu op staat en of dat wel goed is. Het kan zijn dat je rug of nekklachten hebt. 

Na het maken van je keuze van het matras kun je opzoek gaan naar het bed zelf. Zo kun je gaan kiezen uit design bedden, moderne bedden, of luxe bedden. Hierin is de keuze ook groot en verschillen de smaken ook heel erg. Bedenk daarom zelf waar je blij van wordt en wat je wilt.  Misschien is het verstandig om daar nog een nachtje over te slapen in je oude bed. 

7 tips om je slaapkamer netjes en fris te houden

  1. Zorg ervoor dat je geen stoel in je kamer krijgt die alleen gebruikt wordt om kleding op te dumpen
  2. Kies voor witte of lichte lakens en ga niet voor de lakens met printjes of drukke kleuren. Deze witte lakens zorgen voor een schone en frisse look in je kamer. Ook geeft het een schoner gevoel en je krijgt er de hotel feeling door. Verschoon je witte lakens wel regelmatig je zal er alles op terug zien. 
  3. Met bloemen en planten kan je toch wat kleur aan je slaapkamer geven maar dit heeft nog steeds de rustige uitstraling die we willen. 
  4. Laat in de ochtend eerst even je bed luchten maar maak hem daarna wel netjes op dit geeft meteen een opgeruimd gezicht. 
  5. Geef je slaapkamer een lekker geurtje door bijvoorbeeld, kaarsen, geurstokken, huisspray of iets dergelijks dit geeft ook een frisgevoel 
  6. Zorg ervoor dat je je kamer ook een beetje opgeruimd houdt. Stop dingen in kastjes zodat je de rommel niet meer ziet. Dit geeft ook meteen wat meer rust in je hoofd. 
  7. Neem geen huisdieren mee in je slaapkamer. Het is namelijk niet heel hygiënisch. Huisdieren nemen toch altijd een bepaalde geur mee en dan nog niet alle haren die ze verliezen te vergeten. Als je ze wilt knuffelen zou ik dit lekker in de woonkamer doen. 

Bron: https://www.desuite.nl/