Welke woonstijl past bij mij?

Momenteel zijn er vele woonstijlen waar je uit kan kiezen. Echter zijn er ook veel woonstijlen die je goed met elkaar kan combineren, zonder dat het van elkaar afwijkt. Op het moment dat je een woonstijl voor ogen hebt, kun je gerichter op zoek gaan naar de juiste meubels en design. Welke woonstijlen er zijn en welke precies bij je passen, hebben wij hieronder voor je uitgelicht. 

Bohemian woonstijl

Herkenbaar aan deze stijl zijn de elementen uit landen als Marokko, India en Afrika. Het is erg kleurrijk en er worden vaak expressieve onderdelen gebruikt. In Nederland kun je deze stijl makkelijk toepassen door op zoek te gaan naar Vintage spullen. 

Industriële woonstijl 

De industriële woonstijl is ontzettend populair en misschien wel de meest gebruikte woonstijl onder bewoners. Het is een robuuste stijl met veel elementen van hout en metaal. Het geeft een stoer karakter, maar kan ook zachter worden gemaakt door dit te combineren met de romantische woonstijl. Het is in deze stijl dan ook goed om eens te kijken naar meubels in Hattem van Meubelmakerij Wielink!

Romantische woonstijl

In deze stijl wordt er direct gedacht aan romantiek en liefde. In deze woonstijl worden vooral veel zachte en ronde elementen gebruikt, maar daarbij warme kleuren als roze en rood. Brocante wordt ook vaak in deze woonstijl toegepast.

Landelijke woonstijl

Dan is er ook nog de landelijke woonstijl. Deze woonstijl kenmerkt zich door de rust en de sfeer van het platteland. Je ziet in deze woonstijl dat er vaak gebruik wordt gemaakt van basic kleuren en houten meubels.