Woning opruimen met hulp van Seniorenhulp

Mijn moeder woont al een tijd in een flat, maar onderhand is het tijd om naar een seniorenflat te gaan verhuizen. In deze seniorenflat hoeft ze maar op een knopje te drukken en er komt iemand naar haar flat om te helpen. Waar ze nu woont is er totaal geen controle, de buren naast haar zijn bijna nooit thuis, dus als er iets is belt ze mij regelmatig op, soms voor de kleinste dingen. Zo belde ze me vorige week laat in d avond op, ik zat al in mijn pyjama na een lange dag werken, schrok me wezenloos toen de telefoon ging. Belde ze me op om te vragen of ik een fles kon open draaien, ja en om haar aan het verstand te brengen dat het al laat is, en ik er niet meer doorheen wil voor zoiets, is zeer moeilijk. Dus nu hebben we de knoop doorgehakt en hebben besloten dat ze moet verhuizen naar een appartement waar iemand dag en nacht aanwezig is, vooral voor dit soort dingen. Omdat mijn broers en ik zelf niet in de buurt wonen, en geen tijd hebben om haar over te verhuizen  hebben we de hulp ingeschakeld van woning ontruimen. Alles wordt door woning opruimen uit handen genomen, ze verzorgen de hele verhuizing van het begin tot het einde.  logo-1

Snelle verhuizing

Mijn moeder is de dag van verhuizing bij mij in huis gebleven, zo hoefde ze niet in de puinhoop te zitten. Tegen de avond zijn we met z’n allen richting haar nieuwe huis gegaan, zo makkelijk en snel is nog niemand in onze familie verhuisd. Galerij1-575x350