Supergave hoogslaper van Oliver Furniture

Ik was online naar een hoogslaper aan het zoeken toen ik ineens een superleuke zag. Het was echt een prachtige witte met eronder aan de zijkant smalle spijlen. In het midden was een heel gezellig zitje gemaakt met een tafeltje en een stoeltje. Ik vond het heel erg leuk gedaan en het maakte me nieuwsgierig naar wat er nog meer te vinden was van dit interieurmerk. Het bleek om het merk Oliver Furniture te gaan. Ik zag nog meer bijzondere hoogslapers. Er waren ook afbeeldingen bij met gordijntjes aan de zijkant van de spijlen waardoor er een soort hutje ontstaat onder het bed. Dat zag er echt heel prinsesachtig uit en zou mijn dochtertje geweldig vinden. Op die manier heeft ze lekker een eigen verstopplekje. Ook was er eentje met een stoel en een bureautje erbij. Ook heel leuk natuurlijk en handig. Zo heb je meteen een plek om je huiswerk te maken of om gezellig te kletsen met je vriendinnen.slaapkamer

Ik ontdekte verder dat Oliver Furniture behalve hoogslapers nog veel meer mooie meubels in de collectie heeft. Zo hebben ze ook gewone bedden, tafels, stoeltjes, (kleding)kasten en andere meubels. En niet alleen voor kinderen, want er is ook een collectie voor volwassenen. Boekenkasten, kledingrekken, planken voor aan de muur, de collectie is erg uitgebreid en allemaal in een prachtige minimalistische Scandinavische stijl. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de opbergkast met glazen deurtjes. Die vind ik een hele mooie uitstraling hebben. Hij is robuust, maar door het gebruik van glas tegelijkertijd heel elegant. Die zou ik wel in mijn woonkeuken willen hebben.

Ik lees nog even verder op internet en leer dat het bedrijf is gevestigd in Kopenhagen in Denemarken en houten meubels maakt met een eigentijdse uitstraling. Het bedrijf heeft ambachten en handwerk hoog in het vaandel staan. De designs zijn Scandinavisch met een eigentijdse twist. Ik moet eerlijk zeggen dat die stijl me wel bevalt. Het robuuste van hout wordt gecombineerd met een elegante uitstraling. Oliver Furniture is en merk om te onthouden. Online kun je hun collectie bekijken en bestellen. Ook kun je opzoeken welke winkel in de buurt is om de producten van dichtbij te bekijken. Ik hoef voor de hoogslaper niet verder te zoeken. Ik ga voor die ene met de romantische gordijntjes.