Zo maak je jouw huis klaar voor de zomer

De lente is volop begonnen en de zomer is bijna in zicht. Wie houdt er nou niet van de zomer? Heerlijk weer en lekker lange dagen. Maar is jouw huis eigenlijk wel klaar voor de warme zomer? in dit artikel ga ik je meer vertellen over hoe je jouw huis zomer ready kan maken. 

Bloementjes en plantjes  

Bloemetjes en leuke planten, de leukste zomer feeling ooit. Heerlijke geurige bloemen die jouw zomerdag nog mooier maken. Het planten van bloemen en planten kan je het beste al in het najaar doen. Zo kan je in de zomer volop ervan genieten. Doordat het in de zomer vaak heel droog is moet je de bloemetjes en plantjes genoeg water geven. Als ze vocht te kort krijgen dan gaan ze dood.  

De tuin 

De tuin is de perfecte plek om te zitten in de zomer. Heerlijk van het weer genieten en bijbruinen. Hoe zorg je er voor eigenlijk dat je tuin helemaal zomer ready is? Laten we maar eerst kijken naar een plek om te zitten. Heb je tuinstoelen? Zorg er dan voor dat ze schoon worden gemaakt en controleer of ze niet kapot zijn. Heb je trouwens al gedacht aan een loungeset? Een loungeset is ideaal om met zijn alle op te zitten. Een loungeset kan je in heel veel verschillende soorten maten krijgen. De keuze is dus reuze! Een plekje in de schaduw is natuurlijk ook belangrijk in de zomer. Je kan heel makkelijk een schaduw creëren met een uitvalscherm of een knikarmscherm. Ik heb in de tuin sinds kort een knikarmscherm. Het resultaat is echt fantastisch.

Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb met deze tips. Heb jij ook nog leuke ideeën? Laat het mij dan vooral weten!