Alarmsysteemexpert

Aankomende week gaan wij samen op vakantie voor een aantal maanden. Wij gaan samen de reis van ons leven maken, wij zullen samen met een camper door Australië gaan trekken. Er moest ontzettend veel geregeld worden en dit bracht de nodige stres met zich mee. Wij hebben nu alles geregeld en kunnen wij volgende week met een gerust hart ons huis achter laten, wij hebben er echt heel veel zin in. Wij zaten eerst heel erg met ons huis in de maag, wij vonden het een eng idee om ons huis achter te laten. Natuurlijk zullen de buren af en toe langskomen om de brievenbus te legen en de planten water geven, maar dat stelde ons niet helemaal gerust. Daarom ben ik online eens gaan kijken en al snel kwam ik bij Alarmsysteemexpert terecht.

Logo

Betaalbare alarmsystemen

Wij dachten dat een alarmsysteem echt heel erg duur zou zijn, wij dachten dat draadloos beveiligen van een huis alleen voor de rijken bestemd was. Dat blijkt helemaal niet het geval, Jablotron biedt alarmsystemen aan voor een betaalbare prijs aan particulieren.

jablotron

Jablotron Oasis

Alarmsysteemexpert voert verschillende merken alarmsystemen, wij hebben gekozen voor het draadloze Jablotron Oasis alarmsysteem. Het is één van de meest populaire en best beoordeelde alarmsystemen van deze tijd. Wanneer er iets gebeurt als wij in het buitenland zijn in ons huis bijvoorbeeld een inbraak, een brand of overstroming dan stuurt de camera van de Jablotron Oasis een foto naar onze telefoon. Dit is een hele gerust stellende gedachte.

Alarmsysteem

Wij kunnen iniedergeval met een gerust hart weg.