Design boxkleed als toevoeging aan je interieur

Waarbij vroeger boxkleden vaak felle kleuren hadden, kun je tegenwoordig een design boxkleed kopen. De komst van een kindje heeft een grote impact op je leven. Hoewel dit overwegend heel positief is, zitten er ook nadelen aan. De weinige slaap die je aan het begin krijgt, de extra spullen die je moet aanschaffen en de veranderingen in je huis. Waarbij je huis eerst een heerlijk rustige plek was, wil je nu wel eens je huis ontvluchten. Hoe kun je hiermee omgaan? Om toch je huis als rustplek te blijven ervaren.

Kies meubelen en een boxkleed die jij mooi vindt

Als je een babyshower hebt gehad en als jouw kindje net geboren is, dan krijg je vaak allerlei spullen van vrienden en familie. De één heeft nog wel een wiegje staan een ander komt met knuffels aanzetten en weer iemand heeft nog een box met boxkleed voor je. Hoewel dit heel lief is, wordt je huis al snel een ‘kakofonie’ van verschillende stijlen. Dit gaat niet helpen om ‘s avonds, als je kindje naar bed is, rust te vinden. Tijd voor wat slimme tips!

Je huis als rustplek, ook met kinderen in huis

Allereerst is het belangrijk om voor de meubels die in het zicht staan, een goed design te kiezen. Zoals je in de inleiding hebt kunnen lezen, kun je een boxkleed kopen met een prachtig design. Een kleed die echt een toevoeging is aan je interieur. Een hip kleed in de kleur caramel, vintage blue, zeegroen of met marble (marmer) motief? Dat is al bijna een reden voor een kinderwens. Voor de meubels zelf, zoals de box, het wiegje of de commode kun je ook prachtige uitvoeringen kopen. Krijg je een meubel cadeau en is deze niet naar jouw smaak? Dan kan een likje verf wonderen doen. Vaak hoef je het meubel alleen af te schuren, in de grondverf te zetten en opnieuw af te lakken. In één weekend ben je al klaar, maar je hebt er jaren plezier van.

Kisten en manden vol spullen, maar mét deksel

Vanaf dat je kindje geboren is tot dat ze het huis uit gaan, ligt je huis vol met hun spullen. Je zult je zelf ongetwijfeld wel eens horen zeggen “ruim je troep op”. Hoewel dit natuurlijk geen troep is, voelt het wel zo. Je kunt beginnen met een hoekje te maken waar deze spulletjes liggen. Als je kindje nog een baby of peuter is, dan is de box hier de ideale plek voor. In de boxzak, bijpassend bij jouw prachtige design boxkleed, kun je al deze speeltjes kwijt. Later, als ze uit de baby box zijn, dan kun je een boxkleed ook op de grond leggen. Je kindje heeft dan een vast speelplekje in huis en jij houdt een plek waar de spulletjes liggen. Koop manden en kisten met een deksel zodat de spullen aan het eind van de dag daar weer in kunnen. Zo houd jij je huis rustig en kun je ‘s avonds gewoon heerlijk op de bank voor de televisie zitten of in een stoel met een goed boek wegkruipen