Die Riviera maison bank gaat er komen

7.-great-brtainDie Riviera maison bank gaat er komen

Mijn vriend en ik hebben verschillende ideeën over de inrichting van ons nieuwe huis. Hij is meer van het zakelijke en strakke, kortom een redelijk modern interieur. Ik daarentegen hou van het romantische en landelijke, een beetje meer een antieke sfeer als je dat zo zou kunnen zeggen. Het is voor ons lastig hier overeenstemming in te krijgen omdat er niet echt een compromis is, er is niet echt een stijl te vinden die hier direct tussenin zit. Een van ons zal zich dus moeten aanpassen en ons kennende zal dat mijn vriend zijn. We hebben al een bank gezien waarvan hij heeft gezegd ‘m ook mooi te vinden, namelijk een Riviera maison bank. Het is wel grappig dat die best wel in mijn sfeertje past maar hem kennelijk toch ook aanspreekt en dat geeft me het idee dat er wel een manier is te bedenken waarop en waarmee we beiden tevreden zijn. We zijn druk aan het shoppen voor ons nieuwe huis, waarvan we het interieur nog helemaal moeten bedenken. Hartstikke leuke periode dus, dus ik wil ook niet teveel de nadruk leggen op hoe wij zulke uiteenlopende smaken hebben, het komt allemaal wel goed. Het is echt leuk om samen je toekomst te bepalen, om dingen uit te zoeken die het thuis dat je samen gaat vormen zullen bepalen. Die nieuwe Riviera maison bank gaat er sowieso komen, let op mijn woorden. En dan doe ik vast weer een stapje terug bij een ander meubelstuk.