Erg tevreden over mijn aankopen bij Toiletmarkt

Mijn wc begon een aantal dagen geleden aan de onderkant te lekken. Het leek mij daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een nieuwe. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak Toiletmarkt mij het meeste aan.

Een zeer aantrekkelijke website 

Toen ik terecht kwam op de website van Toiletmarkt besloot ik om niet meer verder te zoeken. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie e vinden over zowel het bedrijf zelf als de service die het bedrijf aanbiedt. Wanneer je een bestelling voor 15.00 uur afgerond zal deze de volgende dag al geleverd worden. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf al meer dan 40 jaar ervaring heeft binnen deze branche. Dit sprak mij  super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. 

toilet

Super tevreden over mijn nieuwe wc

Het bedrijf biedt zeer veel verschillende wc’s aan waardoor ik erg veel keuze had. Nadat ik een aantal wc’s met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. Mijn wc werd de volgende dag al geleverd en was zeer gemakkelijk te plaatsen.