Grote parasol op vakantie

logo001Grote parasol op vakantie

We waren laatst vakantie foto’s aan het terug kijken, het is altijd een groot vermaak en alle herinneringen komen dan weer naar boven, er word dan ook hard gelachen. Toen kwamen we bij de foto’s aan waar we in een heel luxe hotel zaten drie weken lang. Ik wist nog dat het een heerlijke luie vakantie was en dat ik er wel weer even naar verlangde. Ook zag ik op de foto’s die grote parasols die ze daar hadden, dat vond ik zo geweldig fijn, lekker in de schaduw na een hele middag zon aan het zwembad. Het was zo’n grote parasol waar je wel met zijn zessen onder kon zitten. We hadden dan gewoon twee ligbedden en een zit stoel om te lezen. Daar hadden we alle ruimte voor. Maar buiten de vakantie kwam ik wel op het idee om ook een grote parasol te kopen, voor in de tuin, we hebben heel veel zon uren in onze tuin en we willen niet altijd in de zon zitten. Daarom een grote parasol, ik vind het wel mooi ook, het staat heel zomers, echt een toevoeging aan de tuin ook. Ik denk dat als we er in investeren we er heel veel plezier aan gaan hebben, we hebben er op vakantie ook zo van genoten, dus ook in de tuin denk ik dan. Ik moet nog wel mijn man overhalen, hij weet nog niet of hij dat wel mooi vind in de tuin zo’n grote parasol. Ik hoop dat ik hem kan overtuigen als we er naar gaan kijken, dan weet ik zeker dat hij het ook wel wil, en anders gaat het toch wel door dan koop ik gewoon een mooie grote parasol. Dan kunnen we er alsnog samen van genieten in de tuin, lekker in de schaduw een boek lezen.