Het hout repareren was zó klaar

Het hout repareren was zó klaar

 

Ik kan me soms best voorstellen wat mijn vriend bedoelt als hij over mijn gedrag klaagt. Ik ben denk ik ook niet altijd een even makkelijk en evenwichtig persoon. Ik ben nogal van de verandering, en kan echt onrustig worden als dingen te lang hetzelfde blijven. Het is een wonder dat ik het überhaupt al zo lang met hem uithoud, want ik kan nogal snel genoeg krijgen van mensen. Op de een of andere manier prikt hij daar allemaal doorheen en die no nonsens mentaliteit zint me wel. Hij heeft iets wat me blijft triggeren in hem en ik ben nog lang niet klaar met hem. Hij wel eens met mij, neem nou laatst. Hij moest door mijn schuld al het hout repareren dat in onze woonkamer ligt. Ik zal het hele verhaal vanaf het begin vertellen. Zoals ik al zei kan ik nogal ongeduldig zijn en krijg ik gauw genoeg van mensen en dingen. Onlangs besloot ik op een middag dat mijn vriend toevallig weg was dat ons interieur veranderd moest worden. Ter plekke ben ik aan de slag gegaan en heb ik alle meubels versleept door de hele kamer heen, van hot naar her, totdat ik tevreden was met het resultaat en met waar ze stonden. Toen pas viel mij op iets op… de hele vloer was namelijk helemaal bekrast door de meubels die scherpe onderkanten gehad bleken te hebben, iets wat me tijdens het verhuizen niet was opgevallen. Mijn vriend viel het wél meteen op toen hij binnenkwam. Hij zei niet: wat is er met het interieur gebeurd? Maar: wat is er met de vloer gebeurd? Gelijk ging hij het hout repareren, maar dat moet ik hem dan wel weer nageven, het was binnen no time weer mooi. Ondanks de irritatie, was het hout repareren zo klaar en vond mijn vriend de woonkamer wel erg geslaagd. reparatie laminaat