Mijn spullen passen niet door het trapgat, wat zijn de oplossingen

Ben je van plan om binnenkort te gaan verhuizen en wil je graag al je spullen meenemen naar je nieuwe woning? Dat kan soms wat problemen op gaan leveren. Woon je in een bovenwoning in het centrum van de stad, dan ziet je verhuizing er al heel anders uit dan wanneer je gaat verhuizen naar het platteland. Een verhuizing naar één van de grootste steden van Nederland, zoals Rotterdam ziet er dus een stuk anders uit. Houdt daar rekening mee als je je verhuizing gaat plannen.

Rotterdam is een van de grootste en belangrijkste steden van Nederland. De stad trekt jaarlijks 1,3 miljoen toeristen. Er zijn natuurlijk ook nog oude delen van de stad over maar de combinatie van oud en modern spreken de toeristen zowel als in eigen land als in het buitenland aan en levert het veel geld op en is goed voor de economie. Dit belangrijk om te weten als je gaat verhuizen naar Rotterdam.

De haven van Rotterdam 

De haven van Rotterdam maakt Rotterdam een van de belangrijkste steden zo niet de belangrijkste stad van Nederland. De Rotterdamse haven staat op plek nummer tien van de grootste haven ter wereld en is de grootste haven van Europa.  Er meren jaarlijks duizenden schepen van over de hele wereld om hun vracht te leveren zodat het via Rotterdam de rest van Europa kan bereiken. De Rotterdamse haven draagt heel veel bij aan de Nederlandse economie. Dit betekent als je naar Rotterdam gaat verhuizen dat je terecht komt in een internationale stad.

Belangrijke zaken voor het verhuizen naar Rotterdam 

Het is belangrijk dat je een goed een verhuisbedrijf inhuurt die de omgeving goed kent. En een goede service levert. Het is belangrijk dat je op tijd begint met hem verzamelen van je spullen en eventuele meubels uit elkaar haalt zodat ze makkelijk en snel verhuist kunnen worden. Het is ook belangrijk om vroegtijdig bij de Rotterdamse gemeente aan te geven dat je gaat verhuizen, zodat alles op tijd in orde is voordat je gaat wonen in je nieuwe woning. Het is ook handig om aan je abonnementen op tijd te laten weten dat je op een nieuw adres gaat wonen.

Verhuislift huren?

Bij het verhuisbedrijf dat je inhuurt is er altijd een mogelijkheid om een extra services aan te vragen. Bijvoorbeeld als je een verhuislift gaat huren dit kan best handig zijn voor het verhuizen en zeker in Rotterdam, dit komt doordat er na de oorlog er heel veel bovenwoning zijn gebouwd daardoor zijn de trappen in de huizen enorm smal en dat kan voor extra problemen zorgen tijden de verhuizing. Daarom is de verhuislift de perfect! Deze lift is ideaal voor als je je bed of iets anders groot naar boven moet krijgen maar het niet lukt via de trap dan word het via de lift en via het raam of het balkon gedaan. Verhuis je naar een bovenwoning twijfel niet! En vraag een verhuislift aan je verhuisbedrijf!