Voor ieder interieur is er een IN.HOUSE meubelstuk te vinden

IN.HOUSE is een meubelontwerper die elke keer weer een bijzonder variabele collectie weet aan te bieden. De meubelen voor de woon- en slaapkamer zijn stuk voor stuk actueel en trendy. Er is een duidelijke huisstijl te zien, maar tegelijkertijd kun je meubels vinden in klassieke-, landelijke- en moderne stijlen. Dat komt gedeeltelijk door het feit dat je van IN.HOUSE de mogelijkheid krijgt om zelf aan te geven hoe je je meubelen wilt inrichten. De bank is daar een uitstekend voorbeeld van, want je krijgt overal een optie voor, van materiaal tot poot en van elektrische functies tot opbergmogelijkheden.

Opvallend of harmonieus met IN.HOUSE?

Door voor meubelen van deze veelzijdige ontwerper te kiezen kun je zelf bepalen of je er mee op wilt vallen of dat je ze subtiel in je interieur plaatst. Er worden verschillende lijnen en collecties aangeboden in bepaalde stijlen. Hiermee kun je in principe je complete interieur samenstellen en heb je een harmonieus geheel van tafels, stoelen, een bank en kasten. Je hebt ook de optie om de meubelen te mixen en om stukken bij elkaar te plaatsen die je in eerste instantie niet bij elkaar had gezet. Zo maak je van je interieur een echte blikvanger en kun je jezelf onderscheiden van de rest. En omdat het bij IN.HOUSE mogelijk is om je meubelen zelf samen te stellen, zijn er veel mogelijkheden.

Je eigen inspraak

Je kunt met de meubelen van IN.HOUSE erg veel zelf bepalen. Ga je naar een showroom om deze te bekijken en kopen, dan zal een medewerker ook uitgebreid met je om de tafel gaan zitten om te noteren wat je wilt. Je bepaalt zelf de hoogte van de tafels, de zitdiepte van de stoelen en de materialen en de kleuren van de banken. Er is een ruime keuze aan poten en per meubelstuk zijn er verschillende opties, details en uitvoeringen waarvoor je kunt kiezen. Vooral de banken van IN.HOUSE zijn op duizenden manieren samen te stellen. De medewerker neemt je stap voor stap mee, totdat je uiteindelijk een bank hebt die perfect bij je past. Wat dacht je van een aantal heerlijke elektrische relaxfuncties voor als je na een lange dag eindelijk op de bank neerploft?

Kwaliteit, comfort en een goede prijs

Door voor IN.HOUSE te kiezen combineer je een aantal belangrijke zaken. Allereerst zijn de meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Dat is belangrijk, want dan weet je dat ze lang meegaan en je een goede garantieregeling krijgt. Vervolgens zijn ze ook bijzonder comfortabel, met de beste materialen en zetels van koudschuim of memoryfoam. Als laatste krijg je dit alles voor een bijzonder interessante prijs. Een ideale combinatie voor alles wat je in je interieur nodig hebt.

Alles voor woon- en eetkamer

IN.HOUSE maakt alle meubelen die je nodig hebt voor woon- en eetkamer. Denk dan aan zitbanken, stoelen en fauteuils, eettafels, kasten, dressoirs en salontafels. Deze maken ze in een verscheidenheid aan stijlen waaraan je zelf invulling kunt geven. Op die manier voeg je een stukje van je eigen persoonlijkheid toe aan je interieur. Beniuwd hoe IN.HOUSE bij jouw intrerieur past? Maak dan een gratis interieuradvies afspraak bij De Ruijtermeubel.